Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
TYRKIA

I morgen drar jeg til Tyrkia og vi skal bo i en by som heter "Side". Jeg gleder meg, men helt ærlig har jeg ikke den sommer følelsen jeg alltid bruker å ha, men da vi drar til Tyrkia får jeg den sikkert!
Men det betyr dessverre at det blir blogg pause i sånn tre uker eller noe sånt, men jeg tror ikke jeg kommeer til å blogge så mye i sommer, for det er liksom nå vi har langfri osvosv.. Jeg er ferdig å
pakke, jeg har bare den ekstra baggen vi skal ha med oss på flyet.. Men jeg må stikke nå, skal laste ned JB musikk   ♥♥

Loveu, Seria!

Skal du til Tyrkia i år? Hvor skal du i sommer?

Chiao, bloggen 2 Kommentarer


THE DAY

Hei, i dag har jeg vært en liten tur i stallen og sett på Alexandra ri Fafnir. De var flinke. Etterpå dro vi hjem til meg, vi tok oboy, og satt oss ut i solen. Nå sitter jeg her på datan mens hun "lager" noe til meg i tillfelle jeg skal lage kort til noen :) Hun er starks ferdig. Nå skal vi spise middag.


Kattungen vår <3

Hva skal du gjøre i dag? Har du vært i stallen idag?

 0 Kommentarer


Sommerferie

Da er det jo sommer ferie! Dette har jeg ventet på lenge, men det er utrolig trist at vi mister de i klassen over, det er jo der alle vennene mine er. Jeg har venner i klassen også, men bestevennene  mine går i klassen over..  Men om bare ett år går vi på samme skole igjen, så vi får nok bare tenke på de posetive! ;)


Loveyou girls  ♥♥ 

Har du bestevenner som skal reise til ungdomskolen? Har du gledet deg til sommerferien?4 Kommentarer


LITE BLOGGING

Hei, jeg vet at det er lite blogging i det siste men føler rett og slett ikke for å blogge. Jeg har tenkt å ha en lite bloggpause på lørdag og ut over. Jeg skal nemlig til Tyrkia, men jeg skal prøve å blogge litt på ipaden da. Visst det er nett der!


Verdens beste hest!  ♥♥♥♥ 

Nå skal jeg mest sannsynlig ut, og ta litt bilder, men er ikke sikker enda.. 
Men jeg tar sikkert en tur til stallen eller noe! :)

Hva har du gjort idag? Skal du til Tyrkia i år?

 2 Kommentarer


FREDAG

Hei, idag hadde vi som sagt fri fra skolen fordi vi hadde kang skoldag på onsdag. Det er utrolig fint vær her nå, men det er ongenting å gjøre på...

Men skal gå rundt i feltet å se om noen er hjemme slik jeg kan være med dem! :)


Eneste bilde jeg hadde nå.

Har du fint vær? Hadde du fri idag?4 Kommentarer


...

Jeg blogger ikke så mye for tiden, men det er en del ting som har skjedd.. Jeg har heller ikke så god tid, på grunn av stall, drill og fotball. Men idag var jeg på ridetime, men jeg ,åtte dra litt før fordi det var fotball kamp, da jeg kom dit ventet vi en stund men de vi skulle spille mot kom aldri så vi måtte avlyse kampen. Nå sitter jeg jo bare her og kjeder meg,  jeg skal kanskje overnatte med Alexandra også idag, fordi vi har fri fra skolen i morgen. Så jeg blogger kanskje senere i kveld, kommer eventuelt til å ha med meg data. 

Tannløs, jaja. 

Hva har du gjort på idag?

Har du fri i morgen?
2 Kommentarer


LILLEHAMMER

Hei jeg vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste men jeg har hatt det travelt osv.. Men nå i helge var jeg på korpstur i Lillehammer,  jeg har ikke tatt bilder og vet ikke hvem som har gjort det heller. Men jeg skal se om jeg får tak i.

Loveu ;*

Hva har du gjort idag?

Har du vært i Lillehammer?
4 Kommentarer


hits