Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Today

Heii. idag har jeg egentli bare vært hjemme, vi fikk en hund på besøk som heter Quini (vet ikke hvordan det skrivest). Hun skal vi passe i en ukes tid tror jeg! Om en liten halvtime skal jeg dra til stallen en tur, vet ikke om det blir riding, men skal prøve å ta noen bilder. Litt sen tur i stallen idag, men det er bedre enn ingenting!


bare ett bilde jeg fant på pc'n.

Hva har dere gjort på idag? Passer du en hund?Har du en hund?3 Kommentarer


Spørsmålsrunde

Hei, jeg tenkte å kanskje starte en spm runde, og jeg skal prøve å svare på alle spørsmålene! :)

Bare spør i vei! 

Hva har du gjort idag?4 Kommentarer


SLØV BLOGGER

Hei, jeg blogger ikke så mye for tiden, men jeg føler at det ikkke er noen lesere her jeg venter liksom leeenge på at det skal komme kommentarer.. Men jeg skal prøve åskjerpe meg! Jeg vil derfor starte en spørsmålsrunde, og håper dere har forslag. Jeg skal prøve å svare på allle spørsmålene! (:

 5 Kommentarer


PAUSE

Hei, i morgen dra jeg på sommerkurs og jeg skal bo hos morfaren min. Jeg vet ikke om det blir blogging for jeg vet ikke om de har så bra internett..
Men jeg kommer kanskje til å ta noen bilder, visst jeg finner kameraet mitt.


Tyrkia ;*

Skal du på sommerkurs? Hva har du gjort idag?4 Kommentarer


I'M HOME

Hei, jeg har nesten nettopp komt fra Vigra. Det var kjempe koselig i Tyrkia, men det va ganske varmt der, men for meg gjorde det ikke noe. Vi hadde også en sann photoshoot der på en måte så jeg kan legge ut noen bilder senere! :)   Jeg har vell ikke noe mer å si, men på mandag drar jeg på rideskole så det blir ikke noe blogging igjen da før på fredag eller lørdag.  

 Shelly ;*

 

Har du vært i Tyrika? Hvor skal du på ferie i år? Har du vært på ferie i år?


 2 Kommentarer


hits